Altijd bereikbaar met de diensten van NuCall

Bij NuCall is het onze nummer één prioriteit om altijd en overal bereikbaar te kunnen zijn. Deze missie willen wij ook graag overbrengen op onze klanten waardoor wij diverse diensten aanbieden om altijd bereikbaar te kunnen zijn. De diensten zijn zowel beschikbaar voor vaste telefoon, mobiele telefoons en voor het internet. We zijn gespecialiseerd in 3CX. Meer over 3CX van NuCall.

De kernwaarden van NuCall

Bij NuCall hanteren wij diverse kernwaarden die u terug kunt vinden in onze werkwijze. Ook werken wij volgens een eigen filosofie waarbij bereikbaarheid en innovatie centraal staan. Ons kernwoord is dan ook ‘DIRECT’. DIRECT staat voor direct, integer, resultaatgericht, enthousiast, commitment en toetsen. Wij vinden het belangrijk om altijd open en eerlijk te communiceren met onze klanten waardoor u bij ons niet in lange wachtrijen hoeft te staan of eindeloze keuzemenu’s moet afwachten als u ons probeert te bereiken. Bij ons krijgt u direct contact met één van onze professionals. Ook kunt u op ons rekenen dat wij vertrouwelijk met uw gegevens omgaan en het belangrijk vinden om ook op lange termijn goede relaties willen opbouwen en behouden met al onze klanten maar ook onze leveranciers en alle collega’s. Bij NuCall zijn wij resultaatgericht, dit merkt u bijvoorbeeld omdat wij pas echt tevreden zijn wanneer u dat ook bent. Daarom inventariseren wij uitgebreid wat uw wensen en verwachtingen zijn voordat wij een plan voor u opstellen. Dit doen wij met veel passie en enthousiasme. Bovendien vinden wij het belangrijk om afspraken na te komen en houden wij het uiteindelijke doel goed in het zicht.

Diensten

Bij ons kunt u profiteren van diverse diensten. Zo hebben wij bijvoorbeeld de NuVoIP. NuVoIP maakt het mogelijk om via internet te kunnen bellen. Hierin onderscheiden wij 3 pakketten die variëren in specificaties. Ook hebben wij NuMobile, een mobiele telefoonabonnement waarbij u profiteert van vele extra’s voor de laagste prijs. Met NuInternet krijgt u de meest optimale internetverbinding die er is zodat u waar u ook bent, gemakkelijk uw e-mails kunt beantwoorden. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan eens gerust een kijkje op onze website of vraag één van onze professionals om hulp of advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *