3 voordelen van narrowcasting schermen

De schermen van narrowcasting zie je veel terugkomen. Dit omdat het handig is voor meerdere dingen. Digital signage is namelijk een mooie ontwikkeling waar goede communicatie uitkomt. Wil je meer weten over narrowcasting en narrowcasting schermen? Lees het hier!

Wat is digital signage ​

Digital signage is een nieuwe manier van interne bedrijfscommunicatie, dit wordt ook wel narrowcasting genoemd. Deze communicatie wordt gedaan via narrowcasting schermen waar content op wordt afgespeeld. Deze schermen worden in verschillende sectoren gebruikt om verschillende redenen. Je hebt het in de zorg, transport, scholen, Retail etc.

Vaak zie je narrowcasting wel maar dat is onbewust. De schermen op het vliegveld waar informatie op staat dat zijn narrowcasting schermen. De schermen in de wachtkamer bij de dokter zijn ook deze schermen. Zo zie je dat het overal wordt gebruikt en goed werkt, bedrijven hebben zo een beter communicatie met elkaar en de klanten.  

De voordelen van narrowcasting schermen

​Deze schermen zullen je geld besparen. Wanneer je een nieuwe boodschap hebt hoef je het namelijk alleen nog maar te veranderen op het scherm, dit betekent dat je geen nieuwe folders en flyers hoeft uit te printen. De digital signage schermen hebben bewegende beelden mensen zien dat en zijn vaak benieuwd wat er beweegt en wat er staat. Door deze bewegingen zien de klanten het bericht meerdere keren en zal de boodschap meteen beter blijven hangen. Een boodschap vaak laten zien betekent onthouden.

Met narrowcasting kan jij bepalen wanneer je de boodschap presenteert op de schermen. Dit is handig omdat er in de middag een hele andere doelgroep kan komen dan in de avond, zo wordt elke doelgroep blootgesteld aan de boodschap die bij hen passen. Zo hoef je niet de hele hal vol te hangen met verschillende flyers maar heb je alleen het scherm.

Deze schermen bieden ook veiligheid wanneer er een noodsituatie is worden er op deze schermen alarmsystemen aangezet. De schermen kunnen bijvoorbeeld mensen helpen uit het gebouw te komen door de weg te wijzen, als je berichten wilt sturen in deze situatie hoef je op de knop te drukken en het wordt afgespeeld.

Digital signage heeft dus veel voordelen voor jouw bedrijf. Je bespaart er geld mee, je trekt veel aandacht van je klanten door bewegende beelden maar het kan ook als entertainment zijn in een wachtkamer. Dit allemaal blijft ontwikkelen en zal jouw bedrijf goed doen.

Narrowcasting schermen zijn altijd actueel

​Actualiteit is wat mensen willen, mensen willen altijd weten wat er aan de gang is waar ze zijn. Dit is vooral handig in een wachtruimte, zo kunnen mensen zien wat het nieuws op dat moment is of wie er aanwezig zijn. Daarom zijn deze schermen zo handig, je kan met deze nieuwe ontwikkeling alles makkelijk bijwerken en laten zien. Dit is ideaal omdat het via een paar klikjes op de computer veranderd is en het er staat, je hoeft nu niks af te drukken en eerst te ontwerpen dit bespaart veel tijd.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *